Smart2Concepts heeft een breed scala aan producten die geadviseerd kunnen worden in welke doelgroep dan ook. Wij adviseren adviseurs of adviseren de klant, ook werken wij samen met architecten en ontwikkelen vaak innovatieve ideeën. Door onze brede kennis van alle gebouw gebonden technieken en natuurlijk van licht is ons advies dan ook kloppend compleet!

Nu er meer gepraat wordt over Smart Buildings, Big Data en IOT toepassingen, zijn wij er trots op dat onze producten en “slimme” systemen al jaren worden toegepast in een breed referentiekader. Wij presenteren maandelijks nieuwe producten die wij zelf hebben ontwikkeld en/of geproduceerd en welke voldoen aan alle wettelijke technische normeringen. Producten die een positieve bijdrage leveren aan uw exploitatie, comfort en veiligheid!

Het team van Smart2Conepts is gedreven, hoog opgeleid, zeer ervaren, heeft een breed kennisniveau en heeft er zin in om u zowel bedrijfskundig als technisch alle voordelen te tonen van onze "smart" solutions.

Meer weten?
Neem geheel vrijblijvend contact met ons op!