Offices referenties

Delta Loyd Vastgoed kantoor Laakhaven Den Haag

De Smart2Offices controler laat u een verdieping betreden door middel van het aanbieden van uw persoonlijke toegangskaart. Het pand / verdieping meld u binnen. Bent u de eerste dan schakelt automatisch de beveiliging uit op de plekken waar u zich beweegt. De energievoorzieningen worden stap voor stap opgestart zodat er een gelijkmatigheid van energieverbruik is en geen “dure” pieken. Bij het verlaten van het pand en het inschakelen van de beveiliging worden de energievoorzieningen uitgeschakeld van de groepen waar geen verbruik meer nodig is. Het licht schakelt op basis van aanwezigheid en behoefte op een manier die minimaal 45% energie bespaart. De detectoren voor de verlichting functioneren eventueel buiten kantoortijden, of bij uw afwezigheid, als beveiligingsdetector. Hierdoor is uw werkomgeving dus niet alleen energievriendelijk maar ook nog veilig. In de toekomst zal de verwarming worden geregeld op basis van buitentemperatuur, windrichting, aanwezigheid en eventueel persoonlijke wensen. Dit geld ook voor de koeling en luchtbehandeling. Door de interactie met andere gebouwgebonden systemen als toegangscontrole, beveiliging en verlichting als is gerealiseerd worden riante energiebesparingen gerealiseerd. Alle technische voorzieningen zijn boven het plafond geplaatst, hierdoor ontstaat een vrij in te delen flexibele situatie. U beslist waar wanden worden geplaatst en in de programmering van het pand wordt de nieuwe indeling kenbaar gemaakt. Zo houd u het pand op maat aan uw comfortbehoefte en flexibel indeelbaar voor toekomstige huurders.

Delta Lloyd Vastgoed Mondriaantoren

Gefaseerd wordt de l verlichting in de algemene ruimtes omgezet naar Smart2Led verlichting. Dit om de servicekosten te verlagen en de uitstraling te optimaliseren.

Delta Lloyd Vastgoed Olympia

Om de huurders van het leegstaande kantoorpand een betere eerste indruk te geven is er gekozen voor Smart2Led verlichting in de algemene ruimtes en de gangen van het kantoorpand op het Olympia kantorenpark te Hilversum. 

Delta Lloyd Vastgoed Joan Muyskensweg Amsterdam

Om de huurders van het leegstaande kantoorpand een betere eerste indruk te geven is er gekozen voor Smart2Led verlichting in de algemene ruimtes en de gangen van het kantoorpand op het Olympia kantorenpark te Hilversum. Daarnaast gaan de servicekosten voor de bestaande huurders dalen.

Delta Lloyd Vastgoed Siriusdreef Hoofddorp

Om de huurders van het leegstaande kantoorpand een betere eerste indruk te geven is er gekozen voor Smart2Led verlichting in de entrees en de parkeergarage van het kantoorpand aan de Siriusdreef te Hoofddorp. Daarnaast gaan de servicekosten voor de bestaande huurders dalen.

ABN AMRO Bank

Met onze partner Cofely Zaandam zijn er mooie projecten gerealiseerd bij het hoofdkantoor van de ABN AMRO in Amsterdam. Iedere sceptici, terecht uit negatieve ervaringen met led, hebben wij gezamenlijk weten om te buigen naar enthousiasme.

Universiteit van Wageningen

Het meest groene en de meest duurzame universiteit van Nederland wordt dagelijks bestookt met bedrijven die led verlichting verkopen. Waarom hebben wij alle algemene ruimtes van 1 groot gebouw volledig mogen ombouwen naar Led verlichting als start voor meer? Wij nemen u graag mee voor een bezoekje!

Loading...
Loading...