About us

We make your building to be your friend again

De oprichters van Smart2Concepts zijn al tientallen jaren bezig met het veilig en comfortabel maken van gebouwen door middel van “slimme” integrale technieken. Veiligheid en comfort van de mens stond toen, en staat zeker nu, steeds meer centraal.

Why

Waarom Smart2Concepts? Veiligheid en comfort van de mens staat bij ons vanaf dag één centraal. Daarom zijn wij al tientallen jaren bezig met het optimaliseren van gebouwen met slimme, integrale technieken. Met onze doelgroep-afhankelijke conceptmatige benadering creëren wij een keten van blijheid:

  • De gebruiker van het pand geniet van een veilige en comfortabele werk- en/of leefomgeving
  • De beheerder van het pand wordt voorzien van informatie over het intelligent beheer(s)baar pand
  • De eigenaar heeft een pand met een labelverbetering die zonder bouwkundige aanpassingen is gerealiseerd.

Smart2Concepts in onderdeel van de PromTeg Groep. De organisatie bestaat uit meerdere bedrijven met multidisciplinaire specialisten die graag samenwerken met collega’s van andere PromTeg Groep onderdelen. Wij bewijzen dat je veel verder komt door samen te werken. Onze multidisciplinaire specialisten werken in sterk procesgerichte teams aan al uw installaties. Wij werken conform normen en richtlijnen en beschikken dan ook over de juiste kwalificaties. Wij blijven goed opgeleid zodat wij, voor u, vooruit blijven lopen in de wereld van techniek.

Know-how

Kennis is macht! Onze organisatie bestaat uit meerdere bedrijven met mensen die giga specialistisch zijn in hun eigen vakgebied en anders dan bij andere organisaties graag samenwerken met collega’s van andere PromTeg Groep onderdelen. Zij bewijzen dat je door te delen gaat vermenigvuldigen en hierdoor oplossingen krijgt die vaak als onmogelijk worden gehouden door onze collega’s in de markt. Wij zijn met voortschrijdend inzicht al betrokken bij het ontwerpen en realiseren van uw project. 

Onze trotse multidisciplinaire specialisten werken, ten dienste van u, in sterk procesgerichte teams aan al uw installaties. Onze teamleden werken conform iedere denkbare norm en richtlijn en beschikken dan ook over de juiste kwalificaties. Wij blijven goed opgeleid zodat wij, voor u, vooruit blijven lopen in de wereld van techniek.

Een greep uit onze referenties

Let's meet!

Neem contact op

6, Innovatie, Centerpoort-Noord, Duiven, Gelderland, Nederland, 6921RN, Nederland

22, Westerwerf, Bedrijventerrein Uitgeest-Noord, Groot Dorregeest, Uitgeest, Noord-Holland, Nederland, 1911JA, Nederland

17, Rondweg Zuid, Industrieterrein Vèèneslat Zuid, Winterswijk, Gelderland, Nederland, 7102JD, Nederland

18, Hambakenwetering, Bedrijventerrein-Noord, 's-Hertogenbosch, Noord-Brabant, Nederland, 5231DC, Nederland

9, Onlandweg, Tynaarlo, Drenthe, Nederland, 9482TC, Nederland

11, Vor dem Delltor, Esserden, Rees, Kleef, Noordrijn-Westfalen, 46459, Duitsland