BOB Autowas in Rotterdam IJsselmonde

Het wagenpark in topconditie houden? Dan is BOB Autowas IJsselmonde het adres waar je moet zijn. Op een perceel van 3500 m2 is een heuse kettingwasstraat van Holz met ACE componenten, een interieurband, stofzuigplein, AutoSpa en de eerste handwax band ter wereld te vinden. Tevens worden op deze speciale band voertuigen in vijftien minuten showroomshine gepoetst.

Al deze innovatieve technieken moeten ook perfect belicht zijn. Maar hoe doen we dit slim, milieuvriendelijk en verantwoord? Dit is waar Smart2Concepts om de hoek komt kijken. Het creëren van optimaal licht en zorgen voor een fijne omgeving om te zijn.

In de grote, open ruimte is er door BOB Autowas zoveel mogelijk gewerkt met natuurlijk licht. Veel glas, zelfs in het dak. Dit is aangevuld met onze nieuwe “slimme” Ledverlichting, verder hebben wij de binnenruimten voorzien van o.a. onze RGB donuts. De buitenzijde van het pand is geaccentueerd met een strakke rode LED lichtlijn waardoor het pand vanaf het knooppunt rijksweg A15/A16 al goed zichtbaar is.

Naast deze succesvolle samenwerking zijn wij inmiddels ook bezig op andere locaties van BOB Autowas.