Smart2Concepts voorziet, in samenwerking met Remah Bouw, het nieuwe hoofdkantoor van JEX van “slimme” technische installaties.

De Multi disciplinaire installatie specialisten van Smart2Concepts, onderdeel van de PromTeg groep, hebben samen met zuster bedrijven PromTeg Nederland, Smart2Cloud en Smart2Led in 4 maanden tijd een kunststukje gerealiseerd.

Voordat Remah Bouw aan het werk kon, hebben we in een strak tijdschema eerst kilometers sterk verouderde kabels verwijderd onder de verhoogde vloeren. Daarna hebben we 65 kilometer data kabel, 12 kilometer voedingskabel, 250 voeding verdeelboxen, en 1500 koppelkabels verwerkt zodat werkplekken, pantry’s, restaurant en tal van andere zaken voorzien kunnen worden van de benodigde voeding en data.

Smart2Cloud heeft JEX voorzien van een ultra snelle glasvezelverbinding en heeft JEX voorzien van een moderne en veilige netwerken wifi installatie.

Verder heeft Smart2Concepts het pand voorzien van een innovatief gebouw en risicobeersysteem.

Alle aangesloten technische disciplines spreken 1 taal en communiceren interactief middels 1 database. Het pand wordt hiermee zelfdenkend, veilig en energievriendelijk. De aangesloten disciplines zijn elektrotechniek, klimaat controle, zonwering, lichtsturing, beveiliging, toegangscontrole, videobewaking, intercom, data en wifi.

Smart2Led heeft 700 mtr. Trackrail verwerkt met in Nederland geproduceerde led spots en downlighters.

Wij zijn trots en vereerd dat wij dit in 4000 manuren, binnen een ultra strakke planning voor JEX hebben mogen realiseren!